FIT V HARMONII
  • O NÁS
  • KURZ ZDRAVÉ HUBNUTÍ
    • Helča
  • EMS trénink
  • STRAVA
    • VEGETARIÁNSKÉ RECEPTY
    • MASOŽRAVÉ RECEPTY
    • POLÉVKY
  • PŘIDEJ SE
  • KONTAKT

JEZTE NA POHODU

správně, efektivně a v harmonii sami se sebou
MASOŽRAVÉ RECEPTY
RECEPTY Z KUŘECÍHO, KRŮTÍHO MASA a RYB
​
vepřové ani hovězí maso u nás nenajdete, jsou to masa s těžkou energií a nízkou frekvencí, nedoporučuje je ani Dolores Cannon (viz kniha 3 vlny dobrovolníků a Nová Země).
RECEPT NA EŇO ŇUŇO LOSOSA NAJDETE ÚPLNĚ DOLE

ŠPÍZY
příloha - vařené brambory / váš oblíbený salát
​Porce: pro 4 osoby
Ingredience
0,5 kg masa na kostičky
olej + koření na maso (grilovací, provensálské....)
200 g šunky nebo slaniny pro fajnšmekry
na kostičky kapii (nejlépe žlutou i červenou)
4 malé cibule nakrájené na kolečka
zašpičatělé špejle nebo jehly
sůl dle chuti
Postup
Maso naložíme předem do oleje a koření, osolíme. Čím déle se proleží, tím je křehčí, ale dá se udělat klidně ihned po okořenění.
Střídavě napichujeme maso - slaninu - cibuli - kapii. Je dobré začít a ukončit jehlu masem, aby špíz dobře držel pohromadě. Stlačujte ingredience k sobě, mezery nejsou žádoucí.
Uložíme na olejem vymazaný plech. Co zbude, poházíme volně mezi špízy.
Pečeme 5 min na 220°C a pak cca 15 min na 200°C. Ideálně co 5 min otáčejte, aby shora nebylo maso vysušené. Dobrou chuť!

MASO NA HŘÍBKÁCH
 Ingredience
maso na plátky
cibule
smetana na vaření 31%
zátřepka
​žampiony na plátky
kmín
sůl dle chuti
Postup
Maso posolíme, okmínujeme. Nic víc nepotřebuje. Na olejem vymazaný plech vysypeme nadrobno nakrájenou cibuli, na ni položíme na plátky nakrájené maso. Pečeme 5 min při 220 °C, pak snížíme na 180°C, podlejeme vodou a přidáme žampiony.
Zátřepka je zdravější varianta zásmažky: do 1 dcl vody přidejte 2 vrchovaté lžíce mouky a rozmíchejte do hladké hustší konzistence (a la sirup).
​Po 15 min. vytáhneme zalejeme smetanou a vmícháme za stálého míchání po troškách zátřepku do výpeku (výpeku musí ho být dost, aby mělo co houstnout). Ještě 5 min dopečeme a hurá baštit. Dobrou chuť!

FILET Z LOSOSA V HOŘČIČNO-KOPROVÉ OMÁČCE
 Ingredience
losos filet
česnek
sůl dle chuti
cibule
zakysaná smetana
kopr čerstvý (koupená vanička) nebo i sušený
hořčice dijonská nebo jakákoliv
Postup
Plátky lososa osolíme, potřeme utřeným česnekem a položíme na olejem vymazaný plech kůží dolů. 
Omáčka: rozmixujeme/smícháme zakysanou smetanu, nakrájený kopr, cibuli na jemno a hořčici, osolíme, můžeme opepřit, já pepř nedávám. Polovinu omáčky nalijeme k lososovi, zbytek vychladíme v ledničce. Lososa šoupneme do trouby na program filet losos, alternativně pečeme, jak jste zvyklí. Za mě to řeší trouba, když jsem ji sledovala pekla ho na 85°C, ale co s tím ještě dělala, ví bůh... Dobrou chuť!

BROKOLICOVÝ SALÁT S TUŇÁKEM
 Ingredience
konzervovaný tuňák ve vlastní šťávě 185 g (větší konzerva)
500 g brokolice
100 g balkánský sýr
cca 235 g  neplněných oliv (větší sklenička)
Postup
Brokolici šoupněte do parní trouby na 15 min, mezi tím si na hrubším struhadle nastrouhejte do větší misky balkánský sýr, nakrájejte olivy a vysypte konzervu tuňáka, toho vidličkou rozdělte na menší kousky. Uvařenou brokolici nakrájíte a zamícháte vše dohromady. Rychlé, snadné a vynikající! Dobrou chuť!
cnp2021_obchodni_podminky.pdf
File Size: 374 kb
File Type: pdf
Download File

www.centrumnejpoznani.cz
​
www.cchi-kung.com
DŮM HARMONIE najdete v Zubří na adrese Hlavní 60 (okres Vsetín, PSČ 756 54).
JÓGA
HORMONÁLNÍ JÓGA
ČUNG JÜAN ČCHIKUNG
SAUNA
IN-BODY
EMS
LÉČENÍ A TERAPIE
  • O NÁS
  • KURZ ZDRAVÉ HUBNUTÍ
    • Helča
  • EMS trénink
  • STRAVA
    • VEGETARIÁNSKÉ RECEPTY
    • MASOŽRAVÉ RECEPTY
    • POLÉVKY
  • PŘIDEJ SE
  • KONTAKT